about meAssalamualaikum.
nama diberi Marziana binti Shukri
berusia 23 tahun 11 nov 2013 nie 
berstatus isteri kepada En Roshisyam Che Harun
InsyaAllah genap 1 tahun usia perkahwinan kami pada 10 november 2013 ni.

Kepakaran saya adalah  membantu  ramai umat islam
mendapatkan wangian yang setanding wangian antarabangsa dan mempunyai ciri2 bersesuaian  muslimah yang mana aromanya sangat lembut ,tahan lama,tidak terlalu kuat aromanya serta bebas alcohol yang boleh dipakai solat.Selain itu saya juga pakar membantu lebih ramai 
 wanita terutamanya suri rumah menjana pendapatan hanya
duduk dalam rumah dan menghadap facebook sahaja.

Di bawah saya sertakan bukti pencapaian saya hanya dengan menggunakan facebook untuk pasarkan Scarf perfume sahaja.

p/s:: jauhi berfikiran  negatif,tiada sebarang niat untuk riak atas kejayaan sekecil butir beras sahaja ini. 
masih banyak yang mesti saya pelajari dalam membantu lebih ramai wanita untuk turut serta kecapi kejayaan bersama.


                                             

"Kenapa asyik highlight DMS Showcase je yang berjaya sebagai pengedar SCARF Perfume? Sebab dia memang komited dan yakin dengan produk dan struktur bisnes SCARF Perfume. Kalau cakap xbanyak, dalam 10 hari yang pertama, DMS Showcase dapat sale MYR4394 dan profit MYR1206. Apa kata kalau sebulan? Dan beberapa bulan akan datang apabila network ejen DMS Showcase makin berkembang? Semua ini kami gunakan kombinasi kuasa Facebook marketing dan juga teknik offline. Janji ini bukan MLM atau skim cepat kaya, tapi kalau nak berniaga, biarlah dengan penggunaan teknologi, cara yang halal, jujur dan fokus.

Nak tahu bagaimana, jadi pengedar SCARF Perfume dan sertai komuniti pengedar yang sentiasa bekerjasama utk membantu sesama diri utk berjaya. Kami berbisnes sebagai satu keluarga. "

Sila message DMS Showcase:https://www.facebook.com/dms.showcase.catalyst


"Tahniah kepada DMS Showcase. Seminggu menjadi pengedar SCARF Perfume, dia telah restock sebanyak 8 kali. Sale jalan laju giler untuk dia. Yang paling I suka ialah dia pandai gunakan ilmu yang dibelajar dlm Latihan Pengedar dan hasilkan gambar yang cukup engaging utk mendapatkan jualan di Facebook. "Semalam Marziana atau lebih dikenali sebagai Dms Showcase datang ke office untuk ambil stok sebagai pengedar SCARF Perfume. Ini mesej kepada saya sehari selepas tu.

"SCARF Perfume buat fb saya huru hara ! excited!! tq bryan hasilkan produk yg diminati ramai dan sistem yang best! malam ni order masuk lagi.

Harini 1 premium ,2 single pack n 7mini pack. malam ni yg dah payment 2 mini pack.. yg preorder ramai..ramai tunggu gaji sebab lepas raya.. sbb tu saya ajak dorg buat side income .."

Sebenarnya Marziana mengikuti kursus Fesbuk Power saya Oktober 2012. Dia mula berniaga sebagai stokis Felinna pada mula nya dan lepas tu pada bulan Disember, dia report kepada saya untuk meminta maaf sebab target saya untuk dia mencapai sale RM50k xdapat, tapi dapat RM67k sale. Lepas tu pada bulan Feb 2013, Mar keluarkan produk sabun sendiri. Dari masa ke semasa, saya ada mengikuti perkembangan Mar untuk memberi sepatuh dua nasihat kepadanya untuk berkembang lagi.

Tak sangka pula sekarang Mar pula tolong saya balik sebagai pengedar SCARF Perfume. Harap saya dapat membantu ramai lagi sepertimana berjaya seperti Mar.

Untuk berjaya berniaga SCARF Perfume, Marziana ada teknik FBnya yang tersendiri selain guna apa yang saya ajar. Anda boleh menghubungi Marziana di berikut:

Profile DMS Showcase: https://www.facebook.com/dms.showcase.catalyst

0 comments:

Post a Comment

0 comments:

Post a Comment